TÜRKÇE MAKALE
BİG BAG BOŞALTMA APARATI

BİG BAG BOŞALTMA APARATI

BİG BAG BOŞALTMA APARATI

Big Bag’inizin içeriğini kontrollü bir şekilde boşaltmak için bilinçli bir çözüm mü arıyorsunuz? TeknoConvey big bag boşaltma klapesi bu işi için mükemmel bir seçimdir. Bu sistem imalatçılar, çiftçiler için big bag yada jumbo bag torbalarının içeriğinde bulunan; tohumlar, plastik granüller, gübre ve diğer akışkan malzeme türlerininin big bag torbasından boşaltılması için özel olarak tasarlanmıştır.

Big Bag Boşaltma Aparatı Özellikleri

Big Bag’inizin içeriğinin kontrollü olarak boşaltılmasına ek olarak, big bag boşaltma klapemiz başka seçenekler de sunuyor. İçeriğin bir kısmını boşalttıktan sonra, torbayı sızıntı yapmadan kalan ürünler saklayabilirsiniz. Artık depolama alanlarınızda sızıntıya maruz kalmazsınız. Klapemiz üstün iris vana tasarımı sayesinde, kapalı pozisyonda kalır ve açıklığı herhangi bir sızıntı olmadan kapatır.

Teknik Özellikler

  • yükseklik: 46 cm
  • Boyut: 152 mm
  • Akış: dakikada 180 / 220kg
  • Malzeme: paslanmaz, karbon çelik
  • İris Malzeme: Polyamid
  • Dış korozyona dayanıklıdır

Big bag boşaltma ünitesini sipariş etmek için online teklif isteyebilirsiniz halit@teknoconvey.com. Talebinizi aldıktan sonra, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.  Sektördeki yıllara dayanan tecrübemiz sayesinde, en iyi kaliteyi en iyi fiyata sunabiliyoruz. Big bag boşaltma ürünümüz hakkında veya diğer ürünlerimizden biri hakkında daha fazla bilgi almak ister misiniz? Eğer öyleyse, uzmanlarımızdan birine başvurabilirsiniz.

Video için lütfen tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir