Genel
Uçucu Kül Taşıma Sistemlerine Yeni Bir Bakış

Uçucu Kül Taşıma Sistemlerine Yeni Bir Bakış

Uçucu Kül Taşıma Sistemlerine Yeni Bir Bakış

Bu yeni sistemde neredeyse bakım gerektirmeyen küçük ekipmanlar kullanarak kül düşük hızda standart boru hatları aracılığıyla sorunsuz transferi kanıtlanmış bir yöntem. Yoğun uzmanlaşmamız ile yıllardan beri sürekli gelişimimiz,  en yüksek verimlilik ve işletim güvenilirliğini sağlıyoruz bu yeni sistemle.

Bu uzmanlık alanındaki deneyimimiz, başarı için hayati önem taşımaktadır. Her kül tipi ve yanma türü, TeknoConvey yoğun faz vakumlu kül taşıma teknolojisi tarafından ele alınmıştır.

TeknoConvey uçucu kül  işletim dizisi çok basit ve sadedir.  Özel bir besleme sistemine,  havalandırma valfine, bir seviye sensörüne veya bir deşarj valfine  ihtiyacı yoktur.  Toz Filtresi alt haznesinde biriken külün besleme hunisinden ayrılmasını ve normal olarak boş bırakılmasını yeterli olacaktır.

Her toz filtre alanındaki her bir döküş hattı, eş zamanlı olarak bir boru hattı üzerinden çekilerek nihayi toplama silosuna yada mobil araca aktarılır. Her besleme noktası için saptırıcı vanalar gerekli değildir ve sistem kontrolleri eşit derecede basittir.

TeknoConvey Yeni Bakış Açısı Kül Taşımada Eski Sistemlerle Nasıl Karşılaştırıyor?

Tipik eski stil yoğun fazlı sistemler, tee bağlantılarını ve boşaltma valflerini içeren karmaşık boru hattı düzenlemelerine sahip büyük hatları içerir. TeknoConvey kül taşıma sistemi kompakttır, kurulumu kolaydır ve tee bağlantılarını ve deşarj valflerini ortadan kaldıran  hat içi boru hattı düzenlemesi kullanır. Ek olarak,  TeknoConvey vakumlu kül taşıma sistemi, her bir kaba seviye probları, havalandırma valfleri veya hava giriş valfleri gerektirmez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir