TÜRKÇE MAKALE
Dökme Malzeme Taşıma – TEKNOCONVEY

Dökme Malzeme Taşıma – TEKNOCONVEY

Dökme malzeme taşıma sistemleri; yoğun faz pnömatik taşıma, zor, aşındırıcı veya kırılgan malzemelerin taşınması için uygun olup malzemeyi bir boru boyunca nispeten düşük hızlarda taşınması işlemidir. Bu, minimum bakım ve uzun ömür sağlayan, boruların / kıvrımların az aşınması anlamına gelmektedir. Basınçlı havanın verimli kullanılması düşük güç tüketimi ve işletme maliyetleri de gelişmeler sağlar.

dökme malzeme taşıma
dökme malzeme taşıma

TeknoConvey, yoğun fazlı pnömatik malzeme taşıma sistemleri, Pnömatik Taşıma Sistemleri nin tüm özelliklerini kullanır: Sadelik, Güvenilirlik ve Esneklik.
Tekli toplama noktasından tekli veya çoklu alım noktalarına malzeme nakli için basit ve etkili bir yöntem olarak tasarlanmaktadır dökme malzeme taşıma sistemleri ve ince yapışkan tozlardan ıslak kömüre kadar her çeşit dökme katı maddenin transferini yapmak üzere birçok sanayi genelinde kullanılmaktadır.
450 dereceye kadar olan sıcaklıktaki ürünler ve 200 metreye kadar olan mesafelerde 100 ton / saat’e kadar olan oranları tutmak için malzeme taşıma sistemleri mevcuttur.
En etkili sistem çözümünün sağlanması, taşınacak malzeme ve mesafelere bağlı olarak bir dizi pompa ve basınçlı kap gerektirir.
Hangi uygulamalarda yoğun faz malzeme taşıma sistemleri en uygunudur?
Yoğun faz malzeme taşıma sistemleri, çimento, kireç, karbon siyahı, un, kakao, nişasta, kum, uçucu kül,asetat pulu ve plastik topaklar gibi değerli hammaddelerin taşınmasında kullanılır.
Kuru malzeme taşıma sistemindeki tedarikçi deneyimi, malzemelerinizi taşımak için en uygun taşıyıcı sistemi seçerken esastır.İyi tasarlanmış yoğun faz dökme malzeme taşıma, materyalleri bir veya daha fazla kaynaktan bir veya daha fazla destinasyona nakletmenin en pratik bir metodudur. Bu şekilde, bir hattın çalışacağı herhangi bir yere bir ürün aktarabilir.

Yoğun Faz Pnömatik Taşıma

Yoğun faz pnömatik malzeme taşıma sistemi esasen, düşük hız, yüksek basınç ve yüksek hava / ürün oranı ile karakterize edilen bir yığın prosesidir (yoğun faz taşıma için bir numaralı neden, ürün oldukça kırılgan veya aşırı aşındırıcı olması).
Malzeme taşıma sistemlerimiz geniş bir yelpazede kapasiteye sahiptir: saatte birkaç tondan ‘dan yüz tona kadar.
Taşıma sistemlerimiz, tüm endüstriyel uygulamalar için karbon çelik veya paslanmaz çelik kaplamalarla, gıda, süt ve ilaç endüstrisi standartlarına uygun olarak ta mevcuttur.
TeknoConvey malzeme taşıma sistemleri birçok farklı sektörde kullanılmaktadır ve her türlü kuru dökme malzeme taşınabilmektedir. Külden ve kimyasallardan genel malzemeleri elde etmeye kadar herhangi bir senaryo için ideal sistemi sağlamak için gerekli uzmanlığa sahibiz.

İtibara, müşterilerimizin ihtiyaçlarına dikkat eden, verimli ve güvenilir tasarımlara, kaliteli ürünlere ve olağanüstü müşteri hizmetlerine kadar yaptığımız her şeyde yüksek standartları hedefliyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir