Genel
Gelecek için müşteri odaklı paketleme makineleri

Gelecek için müşteri odaklı paketleme makineleri

Gelecek için müşteri odaklı paketleme makineleri

TeknoConvey, her türde toz, granül, pelet ve dökme ürünleri torbalara doldurmak, taşımak, dozajlama, karıştırmak, paketlemek için sistemleri ve tesisler imal eder. Ventilli torba, geniş çeşitlilikteki versiyonları ve materyalleri, özellikle çimento ve diğer dökme ürünlerin ekonomik olarak doldurulmasında kullanılan esnek bir ambalajlama malzemesidir. Malzemenin kalitesine ve özelliklerine uygun güvenilir ve esnek makine ve teknoloji sağlıyoruz.

Kompakt – temiz – doğru ağırlık

Amacımız, optimum ağırlık doğruluğu ile temiz ve kompakt şekilde doldurulmuş torbalar doldurmaktır. Ayrıca zor akan ve tozlu ürünlerin doldurulmasında izin verilen toz emisyonları için düzenlemeler yapmaktır. Bir gereksinim, doldurulacak ürünün özelliklerine ve ambalaj malzemesinin özel gereksinimlerine ilişkin kesin bilgidir.

Sabit ve her ürün için doğru doldurma sistemi

Uygulamaya elverişli olması için tekli sabit veya  çoklu lineer paketleme makineleri ailesinden komple sistemler sunuyoruz. Ürüne bağlı olarak uygun doldurma sistemini seçiyoruz: havalı, türbinli, vidalı pnömatik pompalı ventilli dolum makineleri. Dolum ve taşıma işlemi sırasında optimum temizliğe ulaşmak için paketleme makinelerimize ultrasonik kapatma üniteleri ile donatıyoruz. Paketleme prosesini otomatikleştirmek için TeknoConvey torba takma robotunuda ek olarak sunuyoruz.

TeknoConvey, ürünlerinden daima bir şey istedi: en iyisi olmayı! Sizin için önemli olanı bildiğimiz için, ambalajlama çözümlerimizi tam ihtiyaçlarınıza göre geliştiriyoruz. Size yüksek kaliteli bir torbalama makinesinden daha fazlasını sunuyoruz – size toplu malzemelerin ekonomik olarak torbalanması için gerekli tüm parametreleri dikkate alan bir konsepte sunuyoruz. Bu gerekliliğin sonucu her şeyi söylüyor: TeknoConvey sadece önde gelen bağımsız paketleme makinesi  üreticilerinden biri değil, aynı zamanda sürekli artan üretim rakamları ve artan ihracat kotaları da başarımızı yansıtıyor. Sektörün bir “Düşünce Tankı” olarak saygınlığımız, sayısız yeniliğimiz ve küçük inovasyonlarımız ve müşterilerimizin her bir TeknoConvey ürünü ile kazandığı katma değer, gurur duyabileceğimiz tüm faktörlerdir. Bu bizim işimizin temelini oluşturuyor. Her şeyden önce, son 50 yılda bazı şeyler değişmedi: dökme malzemelerinizin ekonomik, güvenilir ve güvenli bir şekilde ambalajlanması için titiz talepleriniz.

En başından bu yana, çabalarımızı en iyi bildiğimiz noktaya yoğunlaştırdık: çimento, harç ve inşaat, kimyasal maddeler ve yapı malzemelerinin kimyası ve gıda endüstrisi için malzemeleri endüstrileri için torbalama ve paketleme makineleri geliştirmek. Dünya çapında, hızlı, temiz ve güvenli dolumun yapıldığı her yerde TeknoConvey  ventilli torba paketleme makinelerini bulacaksınız! Gelecekte teknolojik liderliğimizi sağlamak için bugün araştırma departmanımıza yatırım yapıyoruz ve en önemlisi çalışanlarımıza yatırım yapıyoruz. Yarının fikirlerinin günümüz uzmanları tarafından geliştirildiğine inanıyoruz ve bunları TeknoConvey’de bulacağınızı garanti ediyoruz! TeknoConvey ventilli dolum makineleri (10’den 160 litreye kadar) daima ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiştir. Sonuçta, hazır bir ürün almak istemezsiniz, ancak genel konsepti sizi rekabet avantajına yönlendirebilir.

Makine endüstrisi hakkındaki kapsamlı bilgimiz, geçmiş yıllarda edinilmiş olup, teknolojik liderliğimizin temelidir. Bu uzmanlığı sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarız. Başarınız için danışmanlık becerilerimizden yararlanın! Karlılık, yenilikçi makine ve ekipman konseptlerinin geliştirilmesinde belirleyici faktördür  endüstri ne olursa olsun. TeknoConvey’ın hizmet anlayışındaki ilk adım, her zaman bireysel durumunuzu analiz etmektir. İşletmenizin komple proses zincirini ve lojistiğini – dolum ekipmanından müşterilerinize – analiz ederek,  makine tasarımınız için size en uygun özellikleri sağlayabiliriz.

çimento açı kalsit kalekim dolum makinesi

TeknoConvey ile bir makineden daha fazlasını elde edersiniz: gereksinimlerinizi en iyi şekilde karşılayacak bir makien ve tesis konsepti ve tasarımları elde edersiniz. Ayrıca, uzmanlarımızın yıllardır sektör için geliştirdiği yeniliklerden yararlanacaksınız. Bizim tarafımızdan daha fazla uzmanlık sizin için katma değer demektir. Kullanılan makine miktarının azaltılması, üretiminizin daha hızlı yapılması için yeni teknolojiler ve en yüksek proses stabilitesi gibi akıllı fikirler, paketleme, taşıma ve karıştırma  sisteminize herhangi bir ek yatırım yapmadan üretkenliğinizi büyük ölçüde artıracaktır. Ayrıca, torba ebatlarının ve tiplerinin sayısını azaltmak, karmaşıklıkta önemli bir azalma ve dolgu ile ilgili maliyetler yaratmak için size standardizasyon seçenekleri sunacağız.

TeknoConvey’de kalite konusunda hiçbir ödün yoktur. Hammadde seçiminden, metalin, elektriksel  ve pnömatik ekipmanın sürekli kontrolünden, yüksek kaliteli makinelerin özel kullanımına kadar – sizin memnuniyetinize geldiğinde, sadece en iyisi yeterlidir. TeknoConvey’in sadece yüksek dereceli malzeme kullandığını söylemeye gerek yok. Stoklarımızda sürekli yüksek kaliteli ürünler ve sonuçta teslimat tarihleri ​​sunmamıza olanak tanıyan büyük yedek parça stokumuz vardır. Tedarikçilerimizin tesislerinde büyük miktarda kaliteli malzemelerde stokundadır ve kısa sürede tedariki mevcuttur. Tasarımcılarınız ‘yaratıcılık dolayısıyla sınırlı değildir ve ürünleriniz birinci sınıf bir görünüme kavuşur.

Günümüzde çimento endüstrisi için modern çimento dolum makineleri dolum sistemleri saatte 1000 torba doldurabilmektedir. Proses stabilitesi burada belirleyici bir rol oynar, çünkü basit bir hata üretimi durdurabilir ve üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, “basit” bir makine seçerken, sadece rekabetçi fiyatlar değil, kaliteyi de dikkate almak önemlidir. TeknoConvey çimento paketleme makineleri sadece hızlı bir şekilde doldurulmakla kalmaz, aynı zamanda son derece dayanıklıdır ve gereksinimlerinize göre özelleştirildiklerinden, TeknoConvey uzmanlarına, proses stabilitesine gelince tam olarak güvenebilirsiniz. Müşterileriniz için önemli olan: paletler üzerinde bulunan temiz, mükemmel şekilde dolu torbalar harika bir izlenim bırakıyor. Sizin için önemli olan: yüksek kaliteli bir işlemde bakım ve durma maliyetlerinin azalması nedeniyle düşük maliyetli seri üretimdir.

Maksimum makine mukavemeti sayesinde daha hızlı doldurma, daha fazla temizlik ve güvenlik sayesinde artan verimlilik. TeknoConvey’in yenilikçi fikirleriyle, tüm doğru kartlara sahip olursunuz. Doldururken torbadaki havayı hızla tahliye etmek – böylece dolum hızını artırmak – TeknoConvey uzmanları Deaer Perforasyon olarak adlandırılan yenilikçi bir sistem geliştirdiler. Geleneksel çözümlerden farklı olarak, Deaer Perforasyon  akıllı konsepti dolumda torba içindeki havayı tahliye etmede hızlanma sağlar. Maliyetlerden tasarruf ederken yüksek verimli bir makineden yararlanmaya devam edersiniz.

Tüketici iş dünyasında, bir ürünün performansı rantın sadece yarısıdır. TeknoConvey,  ürünlerinin ventilli torbalara paketlenmesi  için size çok çeşitli mükemmel ventilli dolum makinesi seçenekleri sunar. Ve hepsi bu kadar değil: TeknoConvey aynı zamanda son tüketicinin bagajında ​​olana kadar torbaların maksimum temizliğini sunuyor. Tozlu torbalar veya kırılanlar gibi sorunlar artık TeknoConvey’in ultrasonik yapıştırma ve torba temizleme sistemiyle tarihe akrıştı. Daha azına razı olmayın – sonuçta bunlar, ürünün pazardaki başarısını belirleyen faktörlerdir.

Geniş bir ürün yelpazesinin günlük iş olduğu sektörler, TeknoConvey’in – uzmanlığı sayesinde – en iyi skorlarıdır. İşe başlamadan önce sadece tek bir makine düşünmüyoruz, ama genel ürün yelpazemiz. Uzmanlarımız, ambalajlama ile ilgili maliyetleri standartlaştırma yoluyla büyük ölçüde azaltmak için önde gelen inşaat malzemeleri ve yapı kimyasalları üreticilerinden birkaç kez yönetmişlerdir. Nasıl? Aslında oldukça basit: Aynı yerde çeşitli yerlerde farklı torba boyutları kullanıldı. Müşteri ile yakın işbirliği içinde bir maliyet tasarrufu programının bir parçası olarak, ambalaj ile ilgili masraflar yüzde 25 ve daha fazla azaltılabilmektedir.

Yapı kimyasalları sektöründe, ürün koruması büyük bir rol oynamaktadır. Bununla birlikte, bu gereksinimler, doldurma hızı, optimum baskı kalitesi ve son kullanıcı tarafından kolay kullanım gibi diğer önemli parametreleri hesaba katmalıdır. Bu, uzman ve uzmanlarımızın çözmekten memnun oldukları bir meydan okumadır. Bu kadar yüksek gereksinimler belirlendiğinde, tüm inovasyon kartlarımızı oynuyoruz. Bu şekilde, nihai tüketicinin yanı sıra üreticinin en yüksek valfli ve açık ağız torba paketleme makinesi kalitesini beklediği en kaliteli markalara katma değer sağlayabiliriz. Kısacası: Sizin için daha fazla konfor, daha fazla etkinlik, daha fazla temizlik ve daha fazla başarı!

Birinci sınıf çözümler el altında olduğunda niçin ikinci sınıf seçilmelidir?

Ve bu, her açıdan! Örneğin TeknoConvey prensibi ile, iki taşı tek bir taşla öldürebilirsiniz: Basınçlı havayla ürün doldurmada, aynı anda optimum nem koruması sağlarken hızlı doldurma sürelerini sağlar. TeknoConvey taşıma tutacağıyla daha fazla rahatlık sağlayabilir ve mükemmel  dolum kalitesiyle kalıcı bir etki bırakabilirsiniz.

Kimya endüstrisine yönelik ambalajlar özellikle talep görüyor: Bazı ürünler son derece hafif ve hassas olduğu için doldurulması zor olabilir. Bununla birlikte, hız ve süreç stabilitesi gibi gereksinimlerin de karşılanması gerekir. Bu, TeknoConvey’in bu zorlu görevleri yerine getirmek için bilgisini kullanmasıdır. Yüksek kaliteli dökme malzemelerin endüstriyel ambalajlanması için bireysel danışmanlık ve problem çözme esastır. Yine sizin için mükemmel bir bireysel çözüm geliştirmek için deneyimimizden ve misyonumuzdan faydalanırsınız.

Bu kadar kolay: Kapsamlı bir süreç analizine dayanarak, TeknoConvey uzmanları tam gereksinimlerinize göre özelleştirilmiş torbalama ve paketleme makineleri geliştirir – en yüksek proses stabilitesi dahil! TeknoConvey, zorlu ürünler için Türkiye’nin en çok talep edilen ortağıdır. İşletmenizde özel bir süreç değerlendirme yöntemi kullanılır. Sonuçlar net olarak görülüyor: Boşta kalma süreleri ve hurdadaki azalma ile birlikte, doldurma süresi de büyük ölçüde azaltılabilir – bazen de yüzde 75’e kadar! Ama dahası: Akıllı fikirlerimiz sayesinde kağıt kullanımıyla ilgili işlem maliyetleri de azaltılabilir. 5 katmanlı kağıdı büyük bir kimya  şirketinde bariyer filmli 2 tabakalı bir kağıda geçirerek, kullanılan kağıt miktarını ve ağırlığı, dolum teknolojisini değiştirmek zorunda kalmadan, yüzde 50 oranında azalttık.

Gıda ambalajı için hijyen, sızdırmazlık ve rutubete karşı koruma konusunda herhangi bir taviz verilmemektedir. TeknoConvey uzmanlarına da güvenebileceğinizi bilmek çok güzel – çünkü bu gibi problemleri yüzlerce kez çözdük. Bu sizin için daha kolay hale getiririz! TeknoConvey’in modüler yenilik sisteminden yararlanın ve temizlik ile ilgili sorunları unutun. Gıdanın doldurulmasının tozsuz ve aşınan döküntüler olmadan, örn. metal. Gelecekte bakteri infestasyon riskini, küf ve nem problemlerini ortadan kaldırmak için TeknoConvey uzmanlarına güvenebilirsiniz.

Kağıt tutkalı için nişasta kullanımı, bakteriler için ideal bir kültür ortamıdır – bu, çoğunlukla gıdaya göre ambalajlama için ölümcül olduğunu kanıtlayan bir durumdur. Genellikle taşıma sırasında meydana gelen ısı ve nem problemi daha da kötüleştirebilir. Fakat problemler çözülecek – özellikle TeknoConvey’de. HACCP yönetmelikleri uyarınca özel bir tutkalın kullanılmasından, neme karşı koruma ve mükemmel geçirimsizlik kavramları ile valf ağızlarınız ultrasonik yöntemle birleştirerek  en küçük şansı vermeyiz. Buna güvenebilirsin!

Yüksek kalite standartlarımızı karşılamak için, tüm girişimimizi ve tabii ki üretimimizi bu düşünceyle uyumlu hale getirdik. Siparişiniz, saat işleyişi gibi farklı üretim aşamalarından geçecektir – programa göre ve her zaman titiz kalite kontrol altında. Bu sıkı organizasyon, zamanında teslimat, sürekli yüksek kalite ve kısa reaksiyon süreleriyle ilgili gereksinimlerinizi karşılamamızı sağlar. Uzmanlarımızla iyi ellerde olduğunuzu bilmek de TeknoConvey katma değer prensibinin bir parçasıdır.

Süreç optimizasyonu, sizin yararınıza ve bizim için en büyük güçlerimizden biridir. Bu nedenle, sürecin her aşaması diğerleriyle koordine edilir – ve hepsi dünya standartlarında teknoloji ve seçkin kadroyla ustalaşırız. Üretim verimliliğimiz sektörde ünlüdür. Sadece en kaliteli ürünleri tedarik etmekteyiz ve pazardaki başarılı ürünümüzü esneklik, güvenilirlik ve onlarca yıllık uzmanlığımızla desteklemek için ideal koşulları sunuyoruz. Yıllardır geliştirdiğimiz 20.000’den fazla makineyi kuşak örneğinde birçok farklı zorluklarla ilgili deneyimimiz yansıtılıyor – bu güvenebileceğiniz bir şey!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir