Genel
Sanayi Tipi Endüstriyel Süpürgeler

Sanayi Tipi Endüstriyel Süpürgeler

Endüstriyel Sanayi Tipi Süpürge

TeknoConvey pnömatik ejektörlü  vakum pompasının  kesintisiz çalışmasıyla, her gün yüksek vakum gücü ile verimli bir şekilde atıklarınızı endüstriyel süpürgelerimiz ile vakumlamanızı sağlar, 80 – 100 metreden emiş yapabilir. Hiçbir hareketli iç parçasının olmaması tamamen bakım gerektirmez sadece periyodik filtre değişimi ihtiyacı vardır. Pnömatik sanayi tipi süpürgemiz aralıklı ve sürekli çalışma için idealdir. Sadece 65-70 dBA’ gürültüyle alanında en sessizidir, bu makine günün her saatinde gürültüye duyarlı alanlarda kullanılabilir. TeknoConvey’in basınçlı hava ile çalışan endüstriyel vakumları, operatörlere tümüyle güvenli ve güçlü bir genel pakette muazzam bir çok yönlülük sunar. TeknoConvey endüstriyel vakumları, bakım, temizlik ve üretim otomasyonu için en uygun çözümdür. Kapalı alanlarda ve tehlikeli toz ve dumanların giderilmesinde kusursuzdurlar.

TeknoConvey basınçlı havayla çalışan endüstriyel vakum süpürgeleri, elektrik olmadığı veya (örneğin) ATEX direktifleri tarafından yasaklandığı alanlarda çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Venturi sistemleri ile donatılmış TeknoConvey basınçlı hava endüstriyel vakumlu temizleyiciler, hem katı kalıntıları hem de sıvı dökülmeleri geri kazanmak için idealdir. Boyalı, paslanmaz çelik ve aleve dayanıklı ATEX uyumlu olarak mevcuttur.

TeknoConvey elektriksiz süpürge, basınçlı havayla endüstriyel vakum kullanımı kolay. Elektriğin mevcut olmadığı veya yasak olduğu yerlerde kullanılmak üzere tasarlanan bu sistem, çok kademeli vakum jeneratör sisteminin yeni  teknolojisi ile donatılmıştır.

Basınçlı hava ile çalışan elektriksiz vakumlu süpürge, çevreye ve operatörlerin güvenlik düzeyine saygı gösterir. Yeni nesil çok kademeli vakum sistemi sayesinde, şimdiye kadarki en düşük hava tüketimi ile iyi performanslar garantiliyoruz, böylece önemli bir maliyet ve enerji tasarrufu sağlıyoruz. Kompakt ve hafif elektrikli süpürge 30 litrelik bir konteyner ile donatılmıştır. Bu ünite boyalı veya paslanmaz çelik olarak imal edilebilir.

TeknoConvey elektriksiz süpürge her zaman bir basınç göstergesi ile donatılmıştır. Bizim elektriksiz basınçlı havayla çalışan süpürgelerimiz, statik elektrik varlığında (şeker veya un ile çalışan), tersaneler, metal işleme şirketleri, petrol rafinerileri, kimya endüstrileri, sprey boya tesisleri, silah sanayi gibi çeşitleri uygulamaları ve gıda endüstrisinde ideal endüstriyel vakum cihazlarıdır. İnşaat alanlarında ve yüzey işlemlerinde kusursuz performans gösterirler.

  • Kompakt boyutlar
  • Yüksek konteyner kapasitesi
  • Enerji tasarrufu
  • Kademeli basınçlı hava tüketimi
  • Hızlı yatırım getirisi
  • Paslanmaz çelik versiyonu
  • HEPA filtresi mevcut

 

Teknik Datalar

Vakumlu hava akışı 4.000 Lt / Minute
Vakum seviyesi (kPa) 70 Kpa ( – 700mbar) 
Hazne kapasitesi (lt) 30 Lt
Filtre alanı 0.7 m^2
Gürültü seviyesi (dB(A)) 65-70
Ağırlık (kg) 75
Gen Ölçüler (E x B x Y) 55 cm x 40cm x120cm
2-6 Bar Hava Tüketimi 800-1200 Lt / Minute

 

TeknoConvey patlamaya dayanıklı  basınçlı hava ile çalışan pnömatik elektriksiz süpürgeler, yanıcı toz kontrol programının bir parçası olarak tehlikeli yerlerde kullanım için güvenlidir ve birçok yanıcı ve alev alıcı malzeme için uygundur. Vakumlu süpürgelerimiz Avrupa Birliği’nin standart olarak kullandığı ATEX direktifi kapsamında üretilmektedir. Bu standartlar, patlayıcı ortamlarda kullanım için onaylanmış ekipman standartlarını içerir.

Yanıcı tozlar, yanıcı maddeler veya taşıma sırasında statik elektrik üretme eğilimi olan malzemelerle çalışırken, sipariş verirken patlamaya karşı korumalı seçeneğimizi seçmeniz önemle tavsiye edilir. Sistemlerimizde sürtünme veya kıvılcım yaratabilecek parçalar veya hareketli parçalar bulunmaz. TeknoConvey, elektriksiz, patlamaya dayanıklı vakumlar, fabrikanız için güvenli, güvenilir ve uygun maliyetli bir çözümdür.

Pnömatik ejektör pompalı elektrikli süpürgeler

Vakumun tüm bileşenlerini birbirine bağlar ve yolundan zemine yalıtılmış hiçbir parçanın kalmadığından emin olurlar. Statik iletken hortumumuzla birlikte kullanıldığında, TeknoConvey patlamaya karşı korumalı vakum, rakiplerimizin ürünlerinde genellikle maliyetimizi birçok kez satan ekonomik bir alternatiftir.

Patlamaya karşı korumalı güvencelerden ödün vermeyen performans, patlamaya dayanıklı vakumlar TeknoConvey’in bildiği güçle performans gösterecek. En iyisi, işinizi ve çalışanlarınızı korumak için bütçenizi feda etmeniz gerekmez.

Uygulamanız veya tesisiniz için exproof  vakum ekipmanının gerekli olup olmadığından emin değilseniz, uygun ürün seçimini sağlamak için kapsamlı bir uygulama analizi sağlayabiliriz.

TeknoConvey Havalı Vakumlu Süpürgeler ( Elektriksiz Çalışan), Ulusal Yangın Koruma Birliği (NFPA) 70: NEC notu Sınıf I, Bölüm 1 (yalnızca Bölge 1), Grup A, B, C, D T6 ve Sınıf II, Bölüm 1, Grup E’de kullanılmak üzere tüm ATEX’lere uygundur. , F, G T6.

TeknoConvey makineleri, kendinden emniyetli çalışma için kriterleri karşılamaktadır. Hiçbir hareketli parça olamaması, elektriksiz ve tam olarak topraklanmış, ünitenin kıvılcım oluşturmayacağı veya tehlikeli miktarda ısı üretemeyeceği anlamına gelir.

Bu makineler, aynı zamanda, özellikle tehlikeli konumlarda kullanılmak üzere, iletken statik enerji tüketen malzemelerin bir çift korumasında ve ünitenin tüm bileşenlerinin tam topraklanmasıyla bağlantılı bağlantılar için tasarlanmıştır.

İç güvenlik

Patlamaya dayanıklı pnömatik ejektörlü  vakumlu sanayi tipi süpürgelerimiz:

HAREKETLİ PARÇA YOK…   Mekanik sürtünme veya temastan kaynaklanan tutuşma olasılığını ortadan kaldırır

ELEKTRİK İHTİYACI YOK …. Motor arkasından, şortlardan, anahtarlardan vb. Kıvılcımları ortadan kaldırır.

TAMAMEN TOPRAKLANMIŞTIR … Patlamaya karşı korumalı vakum yapılandırması yapılandırıldığında, tehlikeli statik elektrik birikmeyecek.

Hava besleme hattı, vakum üretme kafası, toz toplama muhafazası  ve vakum hortumu dahil tüm bileşenlerin topraklanması, statik elektriğin sürekli olarak dağılmasını, tehlikeli statik birikime karşı korumayı, elektrostatik boşalmaya neden olabileceğini ve potansiyel olarak ciddi sonuçlar doğurabileceğini garanti eder, yanıcı maddelerin varlığında. Patlamaya karşı korumalı bir konfigürasyona sahip olan TeknoConvey patlamaya dayanıklı vakum modelleri, statik elektriğin birikmemesini sağlar.

Operatörün topraklama sisteminin fonksiyonlarını anlaması çok önemlidir. Tüm topraklama kablolarının ve noktalarının bütünlüğünü sağlamak için her kullanımdan önce denetimler önerilir. Herhangi bir topraklama korumasından kaçınmaya özen gösterilmeli ve ayrıca hortumlar gibi parçaların patlamaya karşı korumalı olmayan sistemlerden farklı olarak kullanılmadığından emin olunmalıdır.

Detaylı bilgi ve fiyat için arayınız…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir